Johannes Wätterbäck och Theres Lundén: Alla fingrar gröna

Vinnare av Årets köksträdgårdsbok 2015
Länk till Hedengrens webshop
Förlagstext:

Väck din odlarlust!

Med hjälp av vår lilla gröna handbok kan du som är nybörjare lyckas med din grönsaksodling redan första året, och du som är erfaren odlare få rikligare skördar och färre problem.

Du kan odla precis överallt: på landet och i staden, på friland, på balkongen, i pallkrage, växthus och i sovrumsfönstret – det gäller bara att veta hur du optimerar förutsättningarna för grödan och platsen du vill odla på.

Boken och odlingsinstruktionerna är praktiskt utformade för att verkligen komma till användning. Vi utgår från grödan och odlingsplatsen och leder dig, steg för steg, från sådd till skörd. Vi ger tips på fröer, sorter, jordar och gödsel. Vi beskriver hur du sköter och vattnar dina grödor samt hur du planerar ditt odlande för att sprida ut arbetet och kunna skörda hela året.

I 20 år har vi med stor odlarglädje prövat oss fram, och våra erfarenheter och kunskaper håller du nu i din hand. Med rätt inspiration och vägledning blir alla fingrar gröna.

Johannes & Theres


Boktitel: Alla fingrar gröna
Författare: Johannes Wätterbäck, Theres Lundén

Redaktörer: Theodor Jikander, Sarah Linton
Illustratör: Tatiana Shirbidova
Bokförlag: Lux Publica

Stolta pristagare: Theres Lundén och Johannes Wätterbäck. De båda författarna driver bloggen Farbror Grön:  http://farbrorgron.se/

Bildkälla: allerstradgard.se


Etiketter: