Kokbokstoppen i november

Tio i topp 
böcker om mat och dryck 
i november
på Hedengrens

1) Lisa Förare Winbladh och
Malin Sandström: Matmolekyler.
Kokbok för nyfikna


2) Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman:
Systrarna Eisenmans mingelmat. 
565 snittar, snacks och smårätter

3) Hugh Johnson´s Pocket Wine Book 2012

4) Kristofer Franzén: Korv. Den godaste korven 
stoppardu själv. Redskap, råvaror, teknik


5) Lotta Lundgren: Om jag var din hemmafru.
Eller hur man får en vardag att smaka som 
en lördag


6) Stéphane Reynaud: Ugnsstek på franska.
Gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm,
fågel och fisk


7) Daniel Humm, Will Guidara:
Eleven Madison Park. The Cookbook


8) Börje Salming: Vilt med Salming. 
Mat från naturens skafferi


9) Milena Bergquist; Märit Huldt:
Hirams bästa kokbok


10) Ferran Adria: The Family Meal


Bubblare: Nathan Myhrvold, Chris Young:
Modernist Cuisine. The Art and Science 
of Cooking


Etiketter: