Tio i topp
böcker om mat och dryck
i november
på Hedengrens
1) Lisa Förare Winbladh och
Malin Sandström: Matmolekyler.
Kokbok för nyfikna
2) Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman:
Systrarna Eisenmans mingelmat.
565 snittar, snacks och smårätter
3) Hugh Johnson´s Pocket Wine Book 2012
4) Kristofer Franzén: Korv. Den godaste korven
stoppardu själv. Redskap, råvaror, teknik
5) Lotta Lundgren: Om jag var din hemmafru.
Eller hur man får en vardag att smaka som
en lördag
6) Stéphane Reynaud: Ugnsstek på franska.
Gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm,
fågel och fisk
7) Daniel Humm, Will Guidara:
Eleven Madison Park. The Cookbook
8) Börje Salming: Vilt med Salming.
Mat från naturens skafferi
9) Milena Bergquist; Märit Huldt:
Hirams bästa kokbok
10) Ferran Adria: The Family Meal
Bubblare: Nathan Myhrvold, Chris Young:
Modernist Cuisine. The Art and Science
of Cooking
Etiketter: Nya böcker